Известие

Collapse
No announcement yet.

леко замисляне при 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• леко замисляне при 156-ца

здравейте колеги имам 156-ца 2.0 т.с. газов инжекцион.
    между 2000 и 3000 оборота колата набира бавно след което се изтрелва нормално ли е това!И когато е в спокойно положение като и подам леко газ като че ли има леко замисляне
    Алфа Ромео 156 2.0 т.с.

Е зависи колко е замислянето, но ТС тръгва сериозно след 4000 оборота
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

явно нещо си въобразявам тъй като във високите обороти набира доста доволно
      Алфа Ромео 156 2.0 т.с.

Comment

Колега гледам, че си с газов инжекцион.
        Ако набира по-мудно на газ спрямо бензин това може да се донастрой от компютъра на газовият инжекцион.
        Иначе ако почти няма разлика в набирането между двете горива, вероятно колата си набира нормално.
        Както е казал колегата алфите набират по-добре над 3000-4000 оборота.
        Добре е да можеш да сръвниш с някоя друга алфа с такъв двигател.
        Alfa Romeo 156 2.0TS, 150 коня
        ЕГН:0103041325

Comment

Първоначално публикувано от alfa_fen4e Покажи съобщение
          здравейте колеги имам 156-ца 2.0 т.с. газов инжекцион.
          между 2000 и 3000 оборота колата набира бавно след което се изтрелва нормално ли е това!И когато е в спокойно положение като и подам леко газ като че ли има леко замисляне
          Тя си е мудна колата без подобрения и като прибавим газта , която секва ускорението става на лице твоя проблем.
          Съвет олекотена шайба + чип тунинг и ще видиш как се изтрелва и от 2000
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Помислил съм за чипа,но това ще стане лятото,може би и свикнах вече за това е така.
            Като ми беше нова ми се струваше по-бърза,но пък вчера наказах едно бмв 2.0 ванус
            Алфа Ромео 156 2.0 т.с.

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
              Тя си е мудна колата без подобрения и като прибавим газта , която секва ускорението става на лице твоя проблем.
              Съвет олекотена шайба + чип тунинг и ще видиш как се изтрелва и от 2000
              Колата оригинално хич не е мудна когато всичко и е наред
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                Колата оригинално хич не е мудна когато всичко и е наред
                Е на мойта всичко и смених и то с оригинални и скъпи части, ама си беше мудна в ниските преди шайба и чип, просто не се държеше нормално за кола 155 коня на 5та примерно с 2000 оборота без никакви подобрение като я настъпя сеедно и бутах задна ...
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Е на мойта всичко и смених и то с оригинални и скъпи части, ама си беше мудна в ниските преди шайба и чип, просто не се държеше нормално за кола 155 коня на 5та примерно с 2000 оборота без никакви подобрение като я настъпя сеедно и бутах задна ...
                  Само един въпрос имам сложи ли и чисто нови бубини, а не тези дето са на 13 години?
                  sigpic
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Само един въпрос имам сложи ли и чисто нови бубини, а не тези дето са на 13 години?
                    Ами бубини не съм сменял питах кой ли не казаха ми , че им нямало нищо не съм ги барал но в момента рина асфалта , и искаш да кажеш , че ако сменя бубините ще бягам още повече?

Comment

Ами бубини не съм сменял питах кой ли не казаха ми , че им нямало нищо не съм ги барал но в момента рина асфалта , и искаш да кажеш , че ако сменя бубините ще бягам още повече?
                      Не не аз не разбирам само питам
                      sigpic

Comment

Не не аз не разбирам само питам
                        Точно обратното аз не разбирам и си признавам не ми е това специалност-а , питам в моя град където само ГОУФОВЕ се правят и изглежда има някаква играчка по тия бубини и като ги спомена дирекотно ме резват , че нищо им няма, а пък ти много добре знаеш ама не искаш да кажеш .

Comment

Точно обратното аз не разбирам и си признавам не ми е това специалност-а , питам в моя град където само ГОУФОВЕ се правят и изглежда има някаква играчка по тия бубини и като ги спомена дирекотно ме резват , че нищо им няма, а пък ти много добре знаеш ама не искаш да кажеш .
                          Бубините както и ремапа са сериозни науки и няма как във форума да се определи какво им е и дали им има нещо Има там в ЕКУ-то един dwell тайминг, който ако се пипне проблема с бубините се замазва, НО не се оправя. Ти като шофер няма как да хванеш какво става но колата ще си покаже сама след време
                          sigpic

Comment

Батка нещо искаш да кажеш ли? Тайминга на бобините не се пипа. Аз поне не го пипам на атмосферки. Хеле па с иридиева свещ няма изобщо смисъл да се пипа. И при насрана бобина колкото и да го бутнеш нищо не се замазва, а направо се омазва.
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                              Батка нещо искаш да кажеш ли? Тайминга на бобините не се пипа. Аз поне не го пипам на атмосферки. Хеле па с иридиева свещ няма изобщо смисъл да се пипа. И при насрана бобина колкото и да го бутнеш нищо не се замазва, а направо се омазва.
                              Каквото имам съм го казал! Ясно? Ти кво искаш да кажеш сега и кво се опитваш да докажеш? Това че ти не го пипаш изобщо не ме интересува а за глупостите дето си написал хич не ме интересува ТИ дали си мислиш или не кво се омазва и замазва - изобщо незнам закво си го написал тва мнение
                              sigpic

Comment

Working...
                              X